Dakgoten

Sinds vele jaren houdt Martien Geeven B.V. zich bezig met het aanleggen en renoveren van zinken dakgoten en overig zinkwerk. Of u nu alleen de dakgoten van uw woning wilt vervangen of met een hele woningblok of woonwijk dat maakt niet uit. Wij hebben voor alle opties een passende oplossing. Zowel standaard goten in mast- of bakvorm in gootbeugels, of maatgoten in een houten gootbetimmering zitten in ons standaard pakket.

Uw zinken goot wordt altijd eerst nauwkeurig ingemeten en op maat gezet met een zetbank. Hierna plaatsen we de dakgoot op de gewenst plek. Later voorzien we de dakgoot van de benodigde kopschotten en tapeinden om het water af te voeren richting de hemelwaterafvoer. Ook het plaatsen van een hemelwaterafvoer en aansluiten ervan op de riolering zit in ons dienstenpakket.

Bij overig zinkwerk dat wij kunnen verrichten kunt u denken aan een zinken lijst als muurafdekking, of een zinken dakbedekking op een erker of dakkapel. Al het zink wordt normaal standaard voorzien van een mooie zinken kraal, ter voorkoming van het nat worden van onderliggend hout- of metselwerk.

Vragen?

Heeft u vragen over uw dak, of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Recente projecten en Referenties

“Al jaren een vertrouwd bedrijf en voor elk probleem een oplossing. Altijd binnen korte tijd snel en vakkundig geholpen! Het aanraden waard bij natte voeten.”
Eric Feijten
“Puntgaaf dak gelegd. Zeer tevreden over de service. Wij waren zelf op vakantie en geheel volgens afspraak was ons dak gemaakt en netjes opgeleverd zonder rommel.”
Theo v.d. Heijden

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details