Daglichtsystemen

We vinden het belangrijk om in ons huis genoeg daglicht binnen te krijgen. Daglicht heeft een positief effect op ons woon- en werkmilieu en gezondheid. Martien Geeven B.V. heeft ervaring in de ervaringen en verwerkingsrichtlijnen van diverse varianten voor daglicht. Hieronder vind u een overzicht van de meest voorkomende daglichtsystemen.

Vragen?

Heeft u vragen over uw dak, of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Lichtkoepels

Wij leveren en monteren alle soorten lichtkoepels. Lichtkoepels zijn verkrijgbaar in vierkante, rechthoekige, ronde en piramidevormige modellen en zijn leverbaar in enkelwandige, dubbelwandige of driewandige uitvoering. De koepels worden standaard in acrylaat uitgevoerd waarbij u de keuze heeft tussen helder of opaal ‘glas’. Tevens kan voor polycarbonaat in één of meerdere lagen gekozen worden als slagvaste en inbraak vertragende variant. Ook op bestaande daken is het meestal mogelijk een lichtkoepel te installeren, informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw dak!

Solatubes

Solatube is zeker geen gewone lichtbron. Bij traditionele lichtkoepels gaat een deel van het opgevangen licht verloren door absorptie en zijdelingse uitstraling.
Het principe van Solatube is gebaseerd op een perfecte lichtbundeling en een optimaal lichttransport door een super reflecterende buis. Met als resultaat maximale lichtopbrengsten in de onderliggende ruimte. De Solatube is rond en verkrijgbaar in de diameters 25cm. 35cm. en 53cm. Het Solatube systeem is geschikt voor vrijwel alle daktypen en plafondsystemen. Bijkomend voordeel is de beperkte benodigde ruimte in het dak voor het plaatsen van de Solatube. Hierdoor kan hij vaak tussen de balklaag geplaatst worden, en hoeft geen reveling te worden aangebracht.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details